Опис: традиційна німецька різдвяна випічка. Готується Штоллен протягом двох тижнів. На вигляд він повинен нагадувати загорнутого в білосніжну пелюшку новонародженого Ісуса. Ця різдвяна випічка зберегла свою первозданну форму протягом століть.
Вага: класичний -500 грам, з марципаном - 600 грам
Представлений у двох варіантах із марципаном та класичний.
Термін придатності залежить від умов зберігання: У холодильнику, замотаний у фольгу – зберігається до двох місяців. Відкритий у холодильнику – до двох тижнів. У кімнатній температурі, в сухому приміщенні – тривале зберігання не рекомендується, оскільки вони швидко засихають.
Оплата: сплатити замовлення можна на сайті або готівкою кур'єру Доставка: район доставки можна вибрати в розділі "Кошик"